CHP ISPARTA BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI TUĞRUL YILDIZ'DAN MİLLİ YAS ÇAĞRISI VE TRT ELEŞTİRİSİ

CHP Isparta Belediye Başkan Aday Adayı Tuğrul Yıldız, Irak'ın kuzeyinde gerçekleşen saldırıda 12 askerimizin şehit olması üzerine milli yas ilan edilmesi çağrısında bulundu.

ISPARTA Yayın: 25 Aralık 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 25.12.2023 10:26:00
Editör - Melike ÇELİK
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Yıldız, TRT’nin bu acı haberlere rağmen müzik programlarını kesmemesini de sert bir dille eleştirdi.

Tuğrul Yıldız şunları dile getirdi: “Milletimizin başı sağ olsun. Şehit haberlerinin ardından TRT’nin müzik programlarına devam etmesi, adeta milli yasımıza gölge düşürmektedir. Bu durum, tek kelimeyle rezalettir ve kabul edilemez. Ancak ne yazık ki bu durum, geçmişteki benzer tutumları göz önüne aldığımızda şaşırtıcı değil. Önceki yerel seçimlerde terör örgütü liderinin kardeşinin canlı yayına çıkarılmasını unutmadık.”

Yıldız, Cumhur İttifakı'nın ortağı HÜDPAR ve AK Parti'nin tavrını da eleştirerek, “Terörü kınayan bir metin yayınladılar mı, yoksa sessiz mi kaldılar? Vatandaşlarımız, terörle mücadelede siyasi partilerin net ve kararlı duruşlarını görmek istiyor. Bu, sadece bir parti meselesi değil, milli bir meseledir.” dedi.

Tuğrul Yıldız, milletimizin bu zor günlerde birlik ve beraberlik içinde olması gerektiğini vurgulayarak, şehitlerimizin hatırasına saygı gösterilmesi ve milli yas ilan edilmesi çağrısını yineledi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.