IYAŞ AVM 11. ŞUBESİNİ AÇTI

Alışveriş Merkezleri büyümeye devam ediyor. Şirketin 25. Kuruluş yılında Iyaş market olarak 11. Şubesini Iyaş Park Avm'de müşterilerinin hizmetine açtı.

ISPARTA Yayın: 27 Mayıs 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 27.05.2023 13:32:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Alışveriş Merkezleri büyümeye devam ediyor. Şirketin 25. Kuruluş yılında Iyaş market olarak 11. Şubesini Iyaş Park Avm'de müşterilerinin hizmetine açtı. 

Dün gerçekleştirilen açılış törenine; IYAŞ Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hasan Ali Meydan ve yönetim kurulu üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı. 

Açılışla ilgili bir açıklama yapan IYAŞ Alışveriş Merkezleri Mağazalar Müdürü Azim Yılmaz; “Iyaş Park kapalı otopark girişinde yaklaşık 200 metrekarelik bir alanda hizmete açıldı. Mağazamızda 4 personelimizi istihdam etmiş bulunmaktayız.                       

Bu mağazamızın diğer şubelerimizden farkı fırın konseptinin olması. Mağazamız içerisindeki fırından müşterilerimiz unlu mamuller grubumuzdaki tüm ürünlere günün her saatinde taze ve sıcak bir şekilde ulaşma imkanına sahip olabileceklerdir. 

Bunun yanında mağazamızda gıda, temizlik, kozmetik, kişisel bakım  manav ve sütlük ürünlerimizi de ürün yelpazemizi genişleterek müşterilerimizin hizmetine sunmuş bulunmaktayız. 

Mağazamızın Isparta’ya hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyor ve tüm vatandaşlarımızı davet ediyoruz. Tüm müşterilerimize keyifli ve mutlu alışverişler diliyoruz” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.