ÖNÜ YAĞMACILAR TARAFINDAN KESİLEN HOŞAFÇI BAŞKAN ERCENGİZ'İ ZİYARET ETTİ

Önü yağmacılar tarafından kesilen Onur Hoşafçı’dan Başkan Ercengiz’e ziyaret

Gündem Yayın: 13 Şubat 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 13.02.2023 13:16:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Burdur Belediyesi’nin organizasyonu ile salı gecesi deprem bölgesine yardım malzemesi götüren Onur Hoşafçı kamyonunun Hatay yakınlarında önü kimliği belirsiz kişiler tarafından otomobille kesildi. Kimliği belirsiz kişiler şoföre kamyonda ne varsa vermesini istediler. Kamyonun önünü kesen kişiler Hoşafçı’yı tehditte ettiler. Cebindan mazot parası katarak 850 km yol geldiğini söyleyen Hoşafçı yolu kesen kişileri ikna ederek yardım malzemelerini Hatay Expo merkezine boşalttı.

Onur Hoşafçı Hatay dönüşünden sonra Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’i makamında ziyaret ederek başından geçen olayları anlattı.

Ziyaret sonrasında açıklama yapan Başkan Ercengiz “Geçtiğimiz hafta Belediyemizin yardım malzemelerini Hatay’a götürürken yolda önünü kesen eşkıyalara yüklü malzemesini teslim etmeyen ve Türkiye’nin gündemine oturan Onur Hoşafçı kardeşimiz ve Yakup Hoşafçı Abimizi misafir ettik. Verdiği katkı ve gösterdiği kahramanlıktan ötürü teşekkür ettik” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.