TRT SANATÇILARINDAN MUHTEŞEM KONSER

TRT, milli kültürümüzün sürdürülmesine ve gelişimine katkı sağlamak amacıyla kuruluşunun 60. yılı kapsamında Isparta’da TRT Sanatçıları Şehir Konseri düzenledi.

ISPARTA Yayın: 28 Haziran 2024 - Cuma - Güncelleme: 28.06.2024 12:04:00
Editör - Melike ÇELİK
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Birbirinden değerli sanatçıların sahne aldığı konseri Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen de takip etti. Başkan Başdeğirmen, “Sanatçılarımızı TRT Müzik kanalında hep ekrandan izliyorduk. Bugün kendilerini yakından dinlemek çok daha farklı oldu. Hepinizin yüreğine sağlık” dedi.

TRT, kuruluşunun 60. yılı kapsamında TRT Sanatçıları Şehir Konserleri düzenliyor. Bu kapsamda 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı’nda birbirinden değerli sanatçılar Isparta halkıyla buluştu.  Konser TRT Müzik, TRT Türkü ve TRT Nağme’den de canlı yayınla izleyici ve dinleyicilerle buluştu. Konseri Isparta Valisi Aydın Baruş, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, TRT Genel Müdür Yardımcısı Osman Bilgin, TRT Radyo Dairesi Başkanı Hamit Yaz, protokol üyeleri ve vatandaşlar takip etti. 
Konserde, şef Mustafa Acar yönetiminde; Selcan Kökçen Şahin, Mine Bitmez, Ali Çakar, Ayşe Ekiz, Zafer Albayrak, Alp Arslan, Emine Karakuş ve Tuğba Ger sahne aldı.
Konserin ardından Isparta Valisi Aydın Baruş ve Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, TRT ekibine hediye takdiminde bulundu. 
TRT Genel Müdür Yardımcısı Osman Bilgin, Vali Aydın Baruş, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ve Isparta halkına misafirperverliklerinden dolayı teşekkür etti. 
Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Isparta’ya çok güzel bir akşam yaşattıkları için TRT ailesine teşekkür etti. TRT’nin konser için Isparta’ya büyük bir ekiple geldiğine değinen Başkan Başdeğirmen, “Sanatçılarımızı TRT Müzik kanalında hep ekrandan izliyorduk. Bugün kendilerini yakından dinlemek çok daha farklı oldu. Hepinizin yüreğine sağlık. Bu güzel program için hepinize çok teşekkür ederim. Ayrıca program öncesinde TRT ekibinden bir arkadaşımız görevi başında kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. Allah rahmet eylesin. Ailesine ve TRT’ye sabırlar, baş sağlığı diliyorum. TRT Genel Müdürümüz ve ekibine Isparta’mıza göstermiş olduğu ilgi ve alaka için de ayrıca teşekkür ediyorum” ifadelerinde bulundu. Başkan Başdeğirmen, TRT Genel Müdür Yardımcısı Osman Bilgin’e günün anısına gül tablosu hediye etti.
Vali Aydın Baruş da TRT ailesine konser için teşekkür ederek, “Isparta’da kendilerini ağırlamaktan mutluluk duyduk. Güllerin ve gönüllerin şehri Isparta’mız her şeyin en iyisini hak ediyor. TRT Genel Müdür Yardımcımız, hemşehrimiz Osman Bey ve ekibine teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.