BAŞDEĞİRMEN: BİRLİKTE İSTİŞARELERLE ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Isparta Baro Başkanı Av. Ünsal Çankaya ve yönetim kurulu üyeleri Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’i ziyaret etti. Ziyarette karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

ISPARTA Yayın: 28 Haziran 2024 - Cuma - Güncelleme: 28.06.2024 11:21:00
Editör - Melike ÇELİK
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Isparta Baro Başkanı Av. Ünsal Çankaya, 31 Mart mahalli idareler seçimlerinde yeniden göreve seçilen Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e hayırlı olsun dileklerini iletti. Çankaya, “Şehrimiz ve ülkemiz için bu güzel ve önemli görevde halkımızın da teveccühleriyle başkanımızın tekrar göreve seçilmesi kendisi açısından da büyük bir mutluluk, Isparta açısından da vereceği hizmetlere bir vesile olacağını düşünüyoruz. Tekrar hayırlı ve uğurlu olsun. Allah utandırmasın” dedi.

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, ziyaretten duyduğu memnuniyetini ifade ederek, birlik ve beraberliğin önemine değindi. Isparta Belediyesi’nin Isparta Barosu’yla her zaman işbirliği ve istişare içerisinde çalışmalar yaptığını belirten Başkan Başdeğirmen, “Bundan sonra da sizlerle beraber istişarelerle çalışmaya devam edeceğiz. Olumsuz bir durum olmaması, varsa olumsuz durumların düzelmesi için sizlerin katkılarınızı alıyoruz. Bu anlamda da teşekkür ediyorum. Şehrimiz için yapılabilecek hizmetleri hep beraber yapmak hepimizin vazifesi. Sizler de her zaman yanımızda oluyor ve destek veriyorsunuz. Rabbimden hepinize kolaylıklar diliyorum” görüşlerinde bulundu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.