İKİ FARKLI KUYUMCUYA SAHTE BİLEZİK SATTI

Isparta’da iki farklı kuyumcuya sahte bilezik satan şüpheliler operasyonla yakalandı.

ISPARTA Yayın: 04 Temmuz 2024 - Perşembe - Güncelleme: 04.07.2024 14:15:00
Editör - Melike ÇELİK
Okuma Süresi: 49 sn.
Google News

Olay geçen 29 Haziran günü kent merkezinde meydana geldi. İki farklı kuyumcuya giden şüpheli B.H. 2 adet bilezik bozdurarak karşılığında 30 Bin lira aldı. Bir süre sonra kuyumcu sahipleri tarafından yapılan kontrollerde bileziklerin sahte olduğunu tespit edildi.

Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü Dolandırıcılık Büro Amirliği’ne yapılan şikayetin ardından şüphelinin yakalanması için çalışma başlatıldı. Yapılan çalışmalarda şüphelilerin kamera görüntüleri incelenirken, Antalya’dan araçla Isparta’ya geldikleri ve bilezikleri sattıktan sonra tekrar Antalya’ya döndükleri belirlendi.

Antalya İl Emniyet Müdürlüğü ekipleriyle koordineli yapılan çalışma sonrası şüpheliler yakalandı. Gözaltına alınan şüpheliler ifadelerinin ardından adliyeye sevk edilecek.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.