MUSTAFA MARULCU'DAN KUTLAMA

Deri OSB Başkanı Mustafa Marulcu’dan kutlama

ISPARTA Yayın: 01 Nisan 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 01.04.2024 20:20:00
Editör - Melike ÇELİK
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Isparta Deri İhtisas Karma Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Marulcu, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ve ekibini tebrik etti.

Isparta Deri İhtisas Karma Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Marulcu seçim sonuçlarının ardından yaptığı açıklamada, yeniden göreve seçilen Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ve meclis üyelerini tebrik ederek, başarılar diledi.

Marulcu, “Seçim sonuçları Ispartamıza ve ülkemize hayırlı olsun. Isparta Deri İhtisas Karma Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu olarak Belediye başkanımız sayın Şükrü Başdeğirmen ve değerli meclis üyelerimizi kutluyoruz.

Her zaman sanayicinin üreticinin yanında olan değerli başkanımızın hizmetleri açıkça ortada.  Rabbim hizmetlerini başarılarını daim etsin. Tekrar Ispartamıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.