TECRÜBELERİNİZDEN FAYDALANMAK İSTİYORUZ

Yalvaç Belediye Başkanı Mustafa Kodal ve belediye meclis üyeleri, Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’i ziyaret etti. Kodal, Başkan Başdeğirmen’in tecrübelerinden faydalanmak istediklerini söyledi.

ISPARTA Yayın: 12 Haziran 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 12.06.2024 11:45:00
Editör - Melike ÇELİK
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Ziyarette konuşan Yalvaç Belediye Başkanı Mustafa Kodal, belediye meclis üyeleriyle birlikte Başkan Başdeğirmen’i ziyaret ettiklerini belirterek, göreve seçildikleri günden itibaren parti rozetini çıkardıklarını söyledi. Kodal, “Yalvaç için ne yapabiliriz, bu konuda bize nasıl yol gösterici olabilirsiniz diye sizlere danışmak ve fikirlerinizi almak, bir yol ağabeyliği istemeye geldik. Biz ilk kez hayatımızda seçime girdik. Daha önce siyaset ve bürokraside yoktum. Son 4 ayda bu yola adım attım. Yavaş yavaş öğrenmeye ve öğrendiklerimizi uygulamaya çalışıyoruz. Bu konuda sizin tecrübelerinizden faydalanmak istiyoruz” dedi.

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, ziyaretten duyduğu memnuniyetini belirterek, Yalvaç Belediye Başkanı Mustafa Kodal’a görevinin hayırlı olmasını diledi. Göreve seçilen belediye başkanlarının amacının aldıkları oyların hakkını vermek olduğunu söyleyen Başkan Başdeğirmen, “Bizler de aldığımız oyların hakkını vermek için gece gündüz mücadele ediyoruz. Elimizden geldiğinden daha fazlasını yaparak hizmetleri yerine getirmek için çalışmalarımız devam ediyor. Bizler ilk dönemimizde verdiğimiz sözleri yerine getirerek bugünlere geldik. ‘44 mahallemizin dışında ilçe, köy ve beldelerimiz de bizim mahallemiz’ diyerek işe başladık. Bugüne kadar ilçe, belde ve köy ayırt etmeden hizmetlerimizi yerine getirdik. Bundan sonra sizlerle beraber hep birlikte olduğumuz sürece bu görevi yerine getireceğimiz inancındayım. Vatandaş bizim vatandaşımız, para devletimizin parası. Görevimiz devletimizin parası ve imkanını vatandaşımıza kullanmak. Ziyarete meclis üyelerinizle gelmeniz beni memnun etti. Bu birlik ve beraberlik içerisinde hizmet etmektir. Sizin de bu inançta olduğunuzu görüyorum. Birlik ve beraberliğinizden ve ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyorum. Yalvaçlı dostlarımıza selamlarımı iletin” şeklinde konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.