YÜRÜYÜŞ VE BİSİKLET YOLLARI OLUŞTURULACAK, SPOR ALANLARI YAPILACAK

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Milas-Gölcük Tabiat Parkı arasında bulunan yolda devam eden yol genişletme çalışmalarını yerinde inceledi, çalışmalara ilişkin bilgi aldı.

ISPARTA Yayın: 13 Haziran 2024 - Perşembe - Güncelleme: 13.06.2024 16:27:00
Editör - Melike ÇELİK
Okuma Süresi: 4 dk.
Google News

Gölcük Tabiat Parkı’nda da yapılması gerekenlerle ilgili ekibiyle görüş alışverişinde bulunan Başkan Başdeğirmen, bölgede 6.600 metre yürüyüş ve bisiklet parkuru oluşturulacağını, spor alanlarının yapılacağını söyledi. 

Isparta Belediyesi Gölcük Tabiat Parkındaki giriş ücretlerini üçte bir oranına indirmesinin ardından mesirelik alanda yeni düzenleme çalışmalarını başlattı. Çalışmalar kapsamında ilk olarak Milas-Gölcük Tabiat Parkı arasında bulunan yol genişletilerek, daha konforlu hale getiriliyor. Yol genişletme çalışmalarının ardından bölgede asfaltlama yapılacak ve bu yolda bisiklet yolu oluşturulacak. Yol genişletme çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Başdeğirmen, çalışmalara ilişkin bilgi aldıktan sonra Gölcük Tabiat Parkı’nda da incelemelerde bulundu. Gölcük Tabiat Parkı’na yapılacak yeni düzenlemelerle ilgili ekibiyle görüş alışverişinde bulunan Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, pikniğe gelen çocuklarla yakından ilgilendi. Çocuklarda Başkan Başdeğirmen’e büyük sevgi gösterisinde bulundu. 
Gölcük Tabiat Parkı’nda yürüyüş, koşu, bisiklet parkuru, spor alanları oluşturulacak, piknik alanları düzenlenecek, mescit ve tuvaletler yapılacak. 
Gölcük Tabiat Parkı’nda yapılacak yeni düzenlemelerle ilgili bilgi veren Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Gölcük’teki çalışmaları vatandaşların isteği doğrultusunda hazırlamaya çalıştıklarını söyledi. Gölcük Tabiat Parkı’ndaki çalışmaları bu yıl içerisinde tamamlamayı hedeflediklerine değinen Başkan Başdeğirmen, Gölcük’ün yeni halinin vatandaşların hizmetine sunulacak şekle getirileceğini dile getirdi. 
Gölcük Tabiat Parkı’nda mescit ve tuvaletlerin yetersiz olduğunu belirten Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, “Yolların asfaltları, kaldırımlar, kullanım alanlarındaki olumsuzlukların kaldırılması, kamelyalar, yeni su hatlarının çekilmesi, yürüyüş ve bisiklet yolları gibi düzenlemeler olacak. Burada 6.600 metre yürüyüş ve bisiklet yolu yapacağız. Gölün çevresini dolaşarak gelinebilecek bir altyapı oluşturuyoruz. Milas’tan Gölcük’e kadar olan kısımdaki yolumuzu genişleterek daha kullanılır hale getirdik” dedi.
Gölcük Tabiat Parkı’nda spor yapılabilecek alanlar oluşturacaklarını söyleyen Başkan Başdeğirmen, “Buraya basketbol, voleybol, futbol oynanabilecek sentetik sahalar ve tenis kortları yaparak vatandaşlarımızın çok daha keyifli vakit geçirebileceği alanlar yapacağız. Daha güvenli daha kullanışlı alanlar oluşturacağız. Otoparkların yetersiz olduğunu gördük otopark kısmını artırmaya çalışıyoruz. Farklı etkinlik alanlarıyla Gölcük’ü canlı tutacağız. Tüm ekibimizle buradayız. Sürekli buradayız, sürekli temizliğini yapıyoruz. Halk Otobüsleri bu bölgeye gelmeye başladı. Milli Parklar Bölge Müdürlüğümüz de daha önce restoran olarak bilinen alanı Milli Parklar Müzesi haline getiriyor. Doğada yaşamış belki birçok kişinin görmediği ölü hayvanların doldurularak sergilenmesi olacak. İnşallah şehrimize buraları çok daha kullanışlı şekilde sunmuş olacağız” görüşlerinde bulundu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.