TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ PROJE SERGİSİ DÜZENLENDİ

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Teknoloji Fakültesi 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 11. Bitirme Projesi Sergisi Isparta Ticaret ve Sanayi Odası’nda açıldı.

ISPARTA Yayın: 12 Haziran 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 12.06.2024 15:04:00
Editör - Melike ÇELİK
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Sergi açılışında konuşan Vali Aydın Baruş “Özellikle teknik bilimler alanında eğitim gören öğrencilerimizin uygulamalı olarak yapmış oldukları eğitimlerin çok değerli olduğunu ifade etmek istiyorum. Çünkü okuldan mezun olduklarında iş hayatına hazırlanmada okul yılları sırasında geliştirdikleri başarılı projeler çok büyük önem taşıyor, kendilerine olan güvenlerini arttırıyor ve eğitim gördükleri alanda başarılı olabileceklerine olan inançlarını güçlendiriyor.  Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Teknoloji Fakültesinin de proje hazırlama alanında çok başarılı bir üniversite olduğunu görmek bizlere ayrıca mutlu ediyor. Tüm öğrencilerimizi tebrik ediyorum. İnşallah mezun olduktan sonra Türkiye’nin ihtiyacı olan teknik, eleman, mühendis gibi alanlardaki boşlukları dolduracaklar. Ülkemizin gelişmesi buna bağlı ürettiğimiz ürünlerde katma değeri artırmak, ihracatımızı arttırmak için bu ar-ge faaliyetlerine çok önem veriyoruz. Araştırma ve geliştirme üniversiteden başlıyor. Öğrencilerimiz de bu projeleri TÜBİTAK’a sunarak girişimcilik güçlerini de göstermişler, bir kez daha tebrik ediyorum” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.