DUYARLI VATANDAŞLARIN BAĞIŞI İLE CANLAR KURTULACAK

Süleyman Demirel Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi ek hizmet binası için hayırsever vatandaşlar bağışta bulunarak hastaneye katkı sunuyor.

ISPARTA Yayın: 07 Haziran 2024 - Cuma - Güncelleme: 07.06.2024 12:24:00
Editör - Melike ÇELİK
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Başdeğirmen’in başkanlığını yaptığı Isparta Kent Hizmetlerini Geliştirme Derneği vasıtasıyla yapımına başlanan Süleyman Demirel Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi ek hizmet binası için hayırsever vatandaşlar bağışta bulunarak hastaneye katkı sunuyor. 

İçerisinde acil müdahale, ameliyathane ve yoğun bakım ünitelerinin yer alacağı ek hizmet binası için bölgede hafriyat alımına başlanırken, hastane yapımının başladığının kamuoyuna yansımasının ardından İl Özel İdaresinden emekli Şerif Ali Çağlar, Isparta Belediye Başkanı ve Isparta Kent Hizmetlerini Geliştirme Derneği Başkanı Şükrü Başdeğirmen’i ziyaret ederek 2 bin lira maddi destekte bulunmak istediğini söyledi. Şerif Ali Çağlar, ek bina yapımıyla ilgili haberleri takip ettiğini ve maddi yardımda bulunmak istediğini söyleyerek, “Özel idareden emekliyim, emekli maaşımdan hastane yapımı için katkıda bulunmak istedim. Kurban Bayramından sonra da yine yardımda bulunmak istiyorum. Sizlerin öncülüğünde yapılan bu hizmet binasından dolayı çok memnun oldum. Allah razı olsun, başımızdan eksik etmesin. Elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışacağız” dedi.  

Gösterdiği hassasiyetten dolayı Şerif Ali Çağlar’a teşekkür eden Isparta Belediye Başkanı ve Isparta Kent Hizmetlerini Geliştirme Derneği Başkanı Şükrü Başdeğirmen de “Allah razı olsun, sizin gibi duyarlı vatandaşlarımız olduğu sürece Isparta’mıza çok daha güzel işler yaparız. Bu davranışınız, yakınlığınız bizlere çok daha fazla şevk veriyor, çalışma isteğimizi artırıyor. Çok mutlu oldum. Rabbim hepimize yapmış olduğumuz bu iyilikten dolayı sevabını nail eylesin. Hastalarımızda yapılan hastanede en iyi şekilde tedavi olduktan sonra da sağlıklarına kavuşsunlar. Bu güzel düşüncenizden dolayı sizlere teşekkür ediyorum” görüşlerinde bulundu. 
Isparta Belediye Başkanı ve Isparta Kent Hizmetlerini Geliştirme Derneği Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in öncülüğünde başlatılan ve iş insanları ile hayırseverlerin katkılarıyla yapımına başlanan ek hizmet binası bodrum + zemin kat ve birinci kat olmak üzere toplamda 6.654 metrekareden oluşacak acil müdahale, ameliyathane ve yoğun bakım üniteleri yer alacak. Süleyman Demirel Üniversitesi ile yapılan protokol kapsamında hayata geçecek ek hizmet binasının bodrum katında yemekhane, depo ve tesisat alanı bulunacak. 3.560 metrekareden oluşacak zemin katta yetişkin acil alanları, çocuk acil alanları, 2 adet acil ameliyathane, acil görüntüleme ve tüm ihtiyaç alanlarının karşılandığı bir kısım yer alacak. 2.437 metrekarelik birinci katta ise izolasyon odaları 35 tek kişilik, 17 adet çoklu olmak üzere 52 yataklı yoğun bakım katı planlandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.